Direktsända Ceremonier

Om man ska se på en direktsänd ceremoni så läggs dom upp på minnessidorna. För att hitta den du söker så kan du trycka på knappen här nedan. 
Ibland så har man kanske inte en minnessida och då går det att ha sin ceremoni livesänd på den här sidan. Att tänka på då är att den inte är kopplad till en speciell minnessida och därmed är det lättare för vem som helst att se den.
En ceremoni börjar livesändas ca 5 minuter innan en akt börjar. Varje filmad akt sparas också efteråt ifall anhöriga vill ha videon. Men den delas aldrig ut till någon annan utan anhöriges tillstånd. Om det inte finns några önskemål av anhöriga att spara videon så raderas videon efteråt. 
Ingen chattfunktion är tillgänglig under livesändningen och i så stort mån det går så filmar vi endast akten och inte gästerna. Under defilering (avskedstagande) så kommer även dom som går fram självklart att synas.

Vi gör vårt bästa för att det ska bli så bra bild och ljud som möjligt, men tyvärr kan ibland teknik strula. Inträffar det något problem så försök att starta om sidan igen och ha tålamod. En video går alltid att se en stund efter också.

Vid frågor kontakta oss på Begravningsbyrån Vita Liljan