Här finner ni ett urval av våra urnor.

priserna är från 950 kr. kontakta oss för mer information om urnorna eller om du har övriga frågor.
Urnor behövs ifall man har en kremering före eller efter ceremonin, undantag är ifall man ska ha minneslund eller askgravplats då behövs ingen urna (ifall du inte har en ceremoni med urna).
Urnor finns i olika sorters material. Ska man sänka en urna så är det i brytbart material som exempelvis trä.
ska man spridas i havet så används sandurnor som havet bryter ner fortare.
Sen finns även urnor i zink,glas, metall mm.

Ni är alltid välkomna in till oss för att se fler sorters urnor.

TELLUS En personlig rund urna som är 100 % biologiskt nedbrytbar. Till urnan följer en nätt och vacker avtagbar fjärilssymbol på magnet som kan tas med hem. På det eleganta sidenbandet som finns att välja i flera färger, skrivs en sista hälsning med silverfolierad text. Väljer du Standardvarianten blir texten ÄLSKAD & SAKNAD enligt bilden. Vill du skriva något annat väljer du "Lägg till personligt tryck". Sänkningsband i siden medföljer. För varje såld TELLUS®urna doneras 5 kr till WaterAid.

DOLCE Munblåst glasurna från Målerås glasbruk. Locket utgörs av en träplatta som också kan förses med gravyr. Finns som beständig eller förgänglig.


BEYOND LIFE-Formgjuten urna tillverkad av 100% nedbrytbar potatisstärkelse och träfibermassa. Tanken med denna urna är att man ska kunna plantera medföljande fröer så att nytt liv kan gro och växa till skir grönska i form av vackert blålila ängsblomster och en björk. Urnan finns i färgerna grågrön, rosa och vit.

DIAMANT Urna av björkträ målad i miljövänlig sidenmatt färg. Finns i färgerna vitt och svart. Kan även fås i högglans i färgerna rött, svart och vitt. Förgängligt material